Welcome to our website !

Dessert Talking

Inspiring delicious & simple foods with love!

Μπισκότα με βρώμη και μπανάνα ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ!!

By March 31, 2017 , ,



Υλικά

    
2 μεγάλα, πολύ ώριμες μπανάνες (φλούδα θα πρέπει να έχουν μαύρες κηλίδες), τη φλούδα
    
1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης (γρήγορη ή ντεμοντέ, όχι στιγμιαία? GF αν χρειαστεί)

    
Προαιρετικά Ενισχυτές Γεύση:
    
*1 Πρέζα αλάτι
    
* Εκχύλισμα βανίλιας 1 κουταλάκι του γλυκού
    
* 1/2 κουταλάκι επίγεια καρυκεύματα (π.χ., κανέλλα, κάρδαμο, τζίντζερ, κολοκυθόπιτα μπαχαρικό)
Οδηγίες

    
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάζετε ένα φύλλο ψησίματος ( λαδοκολλά φύλλο ή Silpat).    Σε ένα μέτριο μπολ, λιώνουμε τις μπανάνες με ένα πιρούνι μέχρι σχεδόν να μην υπάρχουν εξογκώματα (μείγμα θα πρέπει να είναι σχεδόν υγρό, αν χρησιμοποιείτε πολύ ώριμες μπανάνες). Ανακατέψτε στη βρώμη. Αφήστε να σταθεί επί 5 λεπτά. Αναμίξτε σε οποιαδήποτε προαιρετικά συστατικά, αν χρησιμοποιείτε.
   Με ένα κουτάλι του γλυκού βάζετε τα μπισκότα πάνω στο αντικολλητικό φύλλο.

    
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 13 με 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

You Might Also Like

0 comments