Welcome to our website !

Dessert Talking

Inspiring delicious & simple foods with love!

Langolo : Το πιο ατμοσφαιρικό Ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας

By March 28, 2017 , ,

Ενα ξεχωριστό εστιατόριο με άρωμα ιταλικό άνοιξε στον Γεράκα.Το Langolo συνδυάζει ξεχωριστές γεύσεις με τη μεγάλη ποικιλία κρασιών. Τα πιάτα έχει επιμεληθεί ο τοπ Έλληνας Σεφ Μιχάλης Ντουνέτας.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε γεμιστά μανιτάρια με προσούτο, λαχανικά, ιταλικά τυριά & κρέμα παρμεζάνας, κροκετάκια παρμεζάνας(πραλίνα φουντουκιού, μαρμελάδα ντομάτας & προσούτο Πάρμας), σαλάτα Inverno, σαλάτα Caesar, pizza Bianca (τυρί κρέμα, ποικιλία μανιταριών), pizza Diavola( ντομάτα, μοτσαρέλα, προσούτο κότο) αυθεντική carbonara με σπαγγέτι & γκουαντσάλε, σπιτικά ραβιόλι γεμιστά με τυριά σε κρέμα ντομάτας-παρμεζάνας, Tagliata, κοτόπουλο σε κρούστα παρμεζάνας και γλυκό δοκιμάστε το μοντέρνο μιλφέιγ και tiramisu.




Ενα ξεχωριστό εστιατόριο με άρωμα ιταλικό άνοιξε στον Γεράκα.Το Langolo συνδυάζει ξεχωριστές γεύσεις με τη μεγάλη ποικιλία κρασιών. Τα πιάτα έχει επιμεληθεί ο τοπ Έλληνας Σεφ Μιχάλης Ντουνέτας. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε γεμιστά μανιτάρια με προσούτο, λαχανικά, ιταλικά τυριά & κρέμα παρμεζάνας, κροκετάκια παρμεζάνας(πραλίνα φουντουκιού, μαρμελάδα ντομάτας & προσούτο Πάρμας), σαλάτα Inverno, σαλάτα Caesar, pizza Bianca (τυρί κρέμα, ποικιλία μανιταριών), pizza Diavola( ντομάτα, μοτσαρέλα, προσούτο κότο) αυθεντική carbonara με σπαγγέτι & γκουαντσάλε, σπιτικά ραβιόλι γεμιστά με τυριά σε κρέμα ντομάτας-παρμεζάνας, Tagliata, κοτόπουλο σε κρούστα παρμεζάνας και γλυκό δοκιμάστε το μοντέρνο μιλφέιγ και tiramisu.
Πηγή: e-table.gr

You Might Also Like

0 comments