Welcome to our website !

Μάφινς μπανάνας με σταγόνες σοκολάτας

By August 26, 2017


Συστατικά

2 φλιτζάνια αλεύρι ολικής αλέσεως
2 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ
½ κουταλάκι σόδα μαγειρικής
1 φλιτζάνι ακατέργαστη ζάχαρη
¼ κουταλάκι του γλυκού ιμαλαϊκό ροζ αλάτι (ή κανονικό αλάτι)
¾ φλιτζάνι σως μήλου
2 αυγα
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1 φλιτζάνι ξεφλουδίζμένες μπανάνες
1 φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας

Οδηγίες

Λιπάνετε ελαφρά ένα τσαγιού 12 φλιτζανιών με το λάδι καρύδας.
Ζεσταίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους, ανακατέψτε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι.
Σε ένα ξεχωριστό μπολ, ανακατέψτε το μήλο, τη ζάχαρη και τις μπανάνες. Μόλις τα συστατικά αυτά αναμειγνύονται μαζί καλά, προσθέστε τα αυγά και τη βανίλια και κτυπήστε μέχρι να συνδυαστούν.

Ρίξτε τα υγρά συστατικά στα ξηρά υλικά, μαζί με τα τσιπ σοκολάτας. Αναμείξτε μέχρι να συνδυαστούν.
Διανείμετε ομοιόμορφα το κτύπημα στο προετοιμασμένο ταψί για μάφινς.
Ψεκάστε επιπλέον μάρκες σοκολάτας στην κορυφή.
Τοποθετήστε το στο φούρνο στο κεντρικό ράφι και ψήστε για 23 λεπτά. 

You Might Also Like

0 comments