Welcome to our website !

Κερκυραϊκό σοφρίτο

By November 17, 2017


Υλικά

Ένα κιλό μοσχάρι
Ξύδι
Αλεύρι
Σκόρδο
Μαϊντανός
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρέας σε λεπτές φέτες, το αλατίζουμε, το πιπερώνουμε. και το αλευρώνουμε καλά για να το τηγανίσουμε μέσα στο ελαιόλαδο. 
Βάζουμε το μισό τηγανισμένο κρέας σε μια κατσαρόλα και από πάνω ρίχνουμε ψιλοκομμένα σκόρδα και μαϊντανό. Από πάνω προσθέτετουμε το υπόλοιπο κρέας, ρίχνουμε λίγα κόμα σκόρδα και μαϊντανό και περιχύνουμε το φαγητό με το ξύδι. Βράζουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

You Might Also Like

0 comments