Welcome to our website !

Dessert Talking

Inspiring delicious & simple foods with love!

Ποιο φαγητό προτιμά το κάθε ζώδιο;

By November 17, 2017Καθημερινή υποχρέωση ή καθημερινή απόλαυση; Το φαγητό είναι και τα δύο, ανάλογα με το πώς το βλέπει ο καθένας, αλλά το  σίγουρο είναι ότι  είναι και πονοκέφαλος για την νοικοκυρά του σπιτιού που θα πρέπει να συνταιριάξει διαφορετικά γούστα και διαφορετικές ανάγκες  των μελών της οικογένειας:  Ο ένας κάνει δίαιτα, ο άλλος είναι στην ανάπτυξη,  ο τρίτος προτιμά ένα φαγητό που οι υπόλοιποι αντιπαθούν..

Όμως, ακόμη και σε αυτό το πρακτικό και καθημερινό ζήτημα, η αστρολογία μπορεί να βοηθήσει! Αν είναι γνωστές οι βασικές προτιμήσεις των ζωδίων, μπορεί να βρεθεί μια “μέση λύση” στο πρόβλημα του μαγειρέματος!


 ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί, σπάνια ανησυχούν για την ποσότητα του φαγητού. Η ανησυχία τους εστιάζεται, στο αν τελικά εξοικονομήσουν χρόνο στα ενδιάμεσα τρεχάματα τους, για φαγητό.

Οι ενήλικες Κριοί μάλιστα, επειδή αισθάνονται αρκετή απέχθεια προς τους οδοντογιατρούς, αποφεύγουν τα πολλά γλυκά. Ακόμα, επειδή τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί ν' αρρωστήσουν και να μείνουν εκτός δράσης, αποφεύγουν το ψωμί, τα καρυκεύματα και τις λιπαρές ουσίες, που μπορεί να τους αυξήσουν τη χοληστερίνη.

Παρά ταύτα, οι Κριοί αρέσκονται στο αλκοόλ. Αν όμως αγαπάτε το σύντροφό σας, καλά θα κάνετε ν' αποφεύγετε, τουλάχιστον στο τραπέζι, την ύπαρξη του αλκοόλ, ακόμα κι όταν εκφράζει παράπονα, γι' αυτήν την παράλειψη σας.


     ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θεωρείται το πιο καλοφαγάδικο ζώδιο. Είναι μοναδικό στο να ξεχωρίζει το καλομαγειρεμένο φαγητό, αφού και από τη γεύση του ακόμα, μπορεί να διακρίνει τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στο μαγείρεμα. Οι περισσότεροι Ταύροι έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία στις μοσχαρίσιες μπριζόλες, αλλά δεν αρνούνται και όλα τα υπόλοιπα, σερβιρισμένα στο πιάτο τους.

Έτσι, ως σήμα κατατεθέν στους ενήλικες Ταύρους είναι η απόκτηση της σχετικής κοιλίτσας. Πάντως, καλό θα ήταν να παροτρύνετε τον Ταύρο σύντροφο σας να ασχοληθεί λίγο με τη γυμναστική, διότι από τη μέση ηλικία και μετά, θα 'ναι ευάλωτος στα καρδιαγγειακά και τις αρθρίτιδες, αν δεν περιορίσει το πολύ αλάτι στα γεύματα του. Ωστόσο, οι Ταύροι, με ωροσκόπο στην Παρθένο, θεωρούνται ως οι περισσότερο υγιείς, διότι τρώνε με σύνεση.

Αν το παιδί σας είναι Ταύρος, αποφύγετε να το κυνηγάτε με το κουτάλι στο χέρι. Τα Ταυράκια έχουν ροπή προς το πάχος.
★ Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901

  ★ Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Astrologos.gr
@Astrologosgr

   ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα συχνό ερώτημα προς τους Διδύμους, είναι πώς καταφέρνουν να έχουν μια κομψή σιλουέτα. Η απάντηση είναι πολλή απλή. Ψάξτε να βρείτε, όχι την ποσότητα που καταναλώνουν στα γεύματά τους, αλλά την ενέργεια που ξοδεύουν στο εικοσιτετράωρο.

Η διακριτικότητα των Διδύμων δεν αφορά μόνο τα ενδιαφέροντά τους. Περιλαμβάνει και το διαιτολόγιο τους. Γι' αυτό και στην εμφάνιση τους διακρίνεται, σε οποιαδήποτε ηλικία κι αν βρίσκονται, μια νεανικότητα. Πάντως, τα γεύματά τους πρέπει να είναι βιταμινούχα κι όχι πικάντικα. Ο Δίδυμος είναι ένα νευρικό άτομο, που εξαντλείται εύκολα οργανικά, με αποτέλεσμα να υποφέρει από ημικρανίες και, σε πιο προχωρημένη ηλικία, από αρθρίτιδες και ψυχοσωματικές ασθένειες.

Το παιδί Δίδυμος πρέπει να λαμβάνει τροφές με θρεπτικές ουσίες. Να τρώει σε κανονικά διαστήματα, την κανονική ποσότητα και να κοιμάται περισσότερο από τα υπόλοιπα παιδάκια.
★ Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901


  ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία από τις απολαύσεις του Καρκίνου, είναι το φαγητό. Γι’ αυτό έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στο να είναι πάντα γεμάτα τα ντουλάπια με τρόφιμα. Αν τύχει να μη βρει μαγειρεμένο φαγητό, η λύση βρίσκεται αμέσως στην ταβέρνα.

Ωστόσο, ενοχλείται αφάνταστα, αν δει να πετιέται το φαγητό. Του αρέσουν οι πικάντικες σάλτσες και τα διάφορα καρυκεύματα, όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα στην υγεία του είναι το στομάχι του. Πρέπει, λοιπόν, να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, στο τι του σερβίρετε.

Για το μικρό Καρκινάκι σας, δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Από τη στιγμή που διαπιστώσετε ποια είναι τα φαγητά της αρεσκείας του, ακόμα και κάθε μέρα να του προσφέρετε το ίδιο φαγητό, δεν θα αντιδράσει.

Αν πάλι εσείς ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, μάλλον θα βρίσκεστε αρκετές ώρες στην κουζίνα, φτιάχνοντας διάφορες λιχουδιές, για να τις απολαύσουν οι αγαπημένοι σας, τα παιδιά και το έτερον ήμισυ. Ίσως επίσης, αντί ν' ακούτε ένα “μπράβο, μητέρα”ή “μπράβο, γυναικούλα μου”, να δέχεστε κατά πρόσωπο τη συγκλονιστική φράση, "ουφ, πάλι αυτό..."! Πάντως, επειδή τα γαλακτοκομικά θυμίζουν τη μητρική στοργή και τα χαρούμενα χρόνια της παιδικής ηλικίας, δοκιμάστε στα φαγητά των Καρκίνων να υπάρχουν κρέμες. Ενδέχεται να βρίσκουν έτσι πιο εύγευστα τα φαγητά τους.
★ Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901


       ΛΕΩΝ

γαστρονομικές ορέξεις των Λεόντων. Όπως είναι πληθωρικοί στη συμπεριφορά και στα ενδιαφέροντα τους, κάπως έτσι απολαμβάνουν και τα γεύματα τους.

Κατά βάθος, ο Λέων και των δύο φύλων είναι ένας… κοιλιόδουλος, αλ

You Might Also Like

0 comments