Σπιτικό αμυγδαλοβούτυρο

Το αμυγδαλοβούτυρο, όπως και όλα τα spread ξηρών καρπών είναι πολύ υγιεινά και νόστιμα, αλλά για να το αγοράσεις είναι ακριβό, γ᾽αυτό αν έχεις όρεξη για δημιουργία, μπορείς να το φτιάξεις με μόνο 2 υλικά!  Υλικά 500 γραμμάρια ψημένα και ανάλατα αμύγδαλα, με ή χωρίς τη φλούδα τους λίγο αλάτι προαιρετικά Εκτέλεση Για να μπούν στο μούλτι τα αμυγδαλά μας, θα πρέπει να είναι ψημένα και ζεστα.  Σε περίπτωση που είναι ωμά θα πρέπει να τα ψήσουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160° C για 10 λεπτά. Εάν πάλι είναι ήδη ψημένα απλά τα ζεσταίνουμε για 5 λεπτά. Ρίχνουμε τα αμύγδαλα στο μούλτι και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν μια λεία κρέμα. Αρχικά θα θρυμματιστούν σε κομματάκια και έπειτα θα πάρει το μείγμα την μορφή κρέμας. Για να γίνει κρέμα θα πάρει περίπου 10 με 15 λεπτά, ανάλογα με την ισχύ του μούλτι. Στο μεταξύ να έχετε το νού σας μην υπερθερμανθεί το μούλτι σας, γ᾽αυτό τον λόγο θα ξύνετε το μείγμα με μια σπάτουλα από τα τοιχόματα. Σ᾽αυτό το σημείο προσθέτουμε το αλάτι. Μόλις το αμ...

Value for money : Για κινέζικο στο Wasabi στο Χαλάνδρι




Το Wasabi βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι...

Άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά στο Αθηναϊκό κοινό το 2012 και από τότε έχει γίνει ανάρπαστο! Σερβίρει κυρίως κινέζικη κουζίνα και έχει μεγάλη ποικιλία στο σούσι!

Στο μενού του θα βρείτε όλα τα αγαπημένα σας κινέζικα πιάτα όπως spring rolls, dumblings, πάπια και κυρίως πιάτα με χοιρινό, κοτόπουλο και μοσχάρι.

Επίσης δεν λείπουν απο τον κατάλογο τα Noodles αλλά και το sushi.
Ο χώρος είναι αρκετά μοντέρνος σε αποχρώσεις του κόκκινου και του μαύρου...

Είναι ιδανικοί για ένα δείπνο μετά τη δουλειά ή μια κουραστική ημέρα της ρουτίνας.
Ο  chef που επιμελείται το μενού ετοιμάζει καθημερινά ελαφριά και υγιεινά πιάτα χρησιμοποιώντας εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες ασιατικής προέλευσης...







Comments