Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Easy chocolate brownies ( Εύκολα Σοκολατένια μπράουνις )

 











 English

Easy chocolate brownies


Ingredients

For 4-6 servings

170 grams bittersweet chocolate chips ( about 1 cup ) or chopped bittersweet chocolate
8 tablespoons unsalted butter , cut into 8 pieces
3 eggs, at room temperature
1 cup granulated sugar - 200 grams
1 teaspoon vanilla extract
1/2 teaspoon baking powder
1/4 teaspoon salt
1 cup flour for all uses - 128 grams




Method

Preheat oven to 356 F degrees with resistors and place the oven rack in the middle. Prepare a baking sheet with dimensions 11 x 11 inch with aluminum foil or parchment paper .
In a saucepan put the chocolate with the butter and melt over low heat , stirring .

In another bowl add the eggs with the sugar , vanilla , baking powder , salt and mix well with a spatula just enough to unite our materials . Add the melted chocolate and continue stirring not too much just enough to unite our materials .
Finally add the flour and stir vigorously with a spatula . Spread the mixture into the pan with foil and bake at 356 F degrees for at least 20 minutes.


Greek

 Εύκολα μπράουνις σοκολάτας


Υλικά

Για 4-6 μερίδες

170 γραμμάρια γλυκόπικρη σοκολάτα τσιπ (περίπου 1 φλιτζάνι) ή χοντροκομμένα γλυκόπικρη σοκολατάκια
8 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο , κομμένο σε 8 κομμάτια
2 μεγάλα αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα κρυσταλλική ζάχαρη - 200 γραμμάρια
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/4 κουταλάκι αλάτι
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις - 128 γραμμάρια


Μέθοδος

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις και τοποθετούμε τη σχάρα φούρνου στη μέση.  Ετοιμάζετε ένα ταψί με διαστάσεις 30 x 40 εκ. με αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την σοκολάτα μαζί με το βούτυρο και τα λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας.

Σε άλλο μπολ ρίχνουμε τα αυγά με τη ζάχαρη, βανίλια, μπέικιν πάουντερ, αλάτι και  τα ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα ίσα ίσα να ενωθούν τα υλικά μας. Προσθέτουμε την λιωμένη σοκολάτα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα όχι πάρα πολύ ίσα ίσα να ενωθούν τα υλικά μας.
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε δυνατά με τη σπάτουλα. Στρώνουμε το μείγμα στο ταψί με το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για τουλάχιστον 20 λεπτά.
















Comments

  1. Wonderful post...I like your blog.^^
    Maybe follow each other on bloglovin?
    Let me know follow you then back.
    Lovely greets Nessa

    ReplyDelete

Post a Comment