Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Avocado strawberry salad / Σαλάτα με αβοκάντο και φράουλες












English


Ingredients


2 teaspoons canola oil
1 1/2 cups finely chopped peeled ripe avocado (about 2)
1 cup finely chopped strawberries 2 tablespoons minced fresh cilantro
1 teaspoon minced seeded jalapeño pepper
2 teaspoons fresh lime or lemon juice
3/8 teaspoon salt

Method

Combine avocado and remaining ingredients, stir gently to combine. Serve with slice of bread.



Υλικά

2 κουταλάκια του γλυκού λάδι
1 1/2 φλιτζάνια ψιλοκομμένo αποφλοιωμένo ώριμο αβοκάντο (περίπου 2)
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φράουλες
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​κόλιαντρο
2 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο ​​lime ή λεμόνι
3/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Μέθοδος

Συνδυάστε το αβοκάντο και τα υπόλοιπα συστατικά, ανακατεύετε απαλά για να συνδυάσετε. Σερβίρετε με φέτα ψωμί.

Comments