Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Μάφινς με σοκολάτα ολικής άλεσης

Αφράτα και απολαυστικά μα πάνω απ᾽όλα υγιεινά μάφινς για όλη την οικογένεια!


Συστατικά

    
2 φλιτζάνια αλεύρι ολικής αλέσεως
    
1 φλιτζάνι γρήγορο μαγείρεμα βρώμη
    
1 φλιτζάνι καφέ ζάχαρη
    
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
    
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
    
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι kosher
    
1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
    
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
    
1 1/2 φλιτζάνια μπανάνες, πουρέ
    
2 μεγάλα αυγά
    
1/3 φλιτζάνι βούτυρο, λιωμένο
    
2 κουταλάκια του γλυκού βανίλια
    
1 1/2 φλιτζάνι μίνι ημίγλυκο τσιπ σοκολάτας, διαιρούμενο (αποθεματικό 1/2 φλιτζάνι για να πασπαλίζουμε πέρα ​​από την κορυφή του κέικ)
Οδηγίες

    
Προθερμάνετε το φούρνο στους 350 ° F. Ετοιμάστε ένα muffin κασσίτερου με την παράταξη με χιτώνια cupcake ή ψεκασμό με σπρέι μαγειρέματος μη κολλήσει.
    
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε μαζί τα ξηρά συστατικά (αλεύρι, βρώμη, μαύρη ζάχαρη, τη σόδα, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, το μοσχοκάρυδο και κανέλα).
    
Σε ένα ξεχωριστό μεσαίου μεγέθους μπολ, ανακατέψτε τα υγρά συστατικά (πουρέ τις μπανάνες, τα αυγά, το λιωμένο βούτυρο και τη βανίλια).


    
Ρίχνουμε τα υγρά συστατικά πάνω από τα ξηρά συστατικά και ανακατέψτε ακριβώς μέχρι υγραίνεται. Προσθέστε 1 φλιτζάνι μίνι κομματάκια σοκολάτας και ανακατέψτε μέχρι τα κομματάκια σοκολάτας απλώνονται ομοιόμορφα σε όλο το κτύπημα.
    
Χύστε στο έτοιμο κουτιά muffin και πασπαλίζουμε υπόλοιπο 1/2 φλιτζάνι μίνι τσιπ σοκολάτας πέρα ​​από το κτύπημα.
    
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 13-15 λεπτά ή μέχρι ένα toothpick που παρεμβάλλεται στο κέντρο βγαίνει καθαρός.

Comments