Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Μπισκότα με βρώμη και μπανάνα ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ!!



Υλικά

    
2 μεγάλα, πολύ ώριμες μπανάνες (φλούδα θα πρέπει να έχουν μαύρες κηλίδες), τη φλούδα
    
1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης (γρήγορη ή ντεμοντέ, όχι στιγμιαία? GF αν χρειαστεί)

    
Προαιρετικά Ενισχυτές Γεύση:
    
*1 Πρέζα αλάτι
    
* Εκχύλισμα βανίλιας 1 κουταλάκι του γλυκού
    
* 1/2 κουταλάκι επίγεια καρυκεύματα (π.χ., κανέλλα, κάρδαμο, τζίντζερ, κολοκυθόπιτα μπαχαρικό)
Οδηγίες

    
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάζετε ένα φύλλο ψησίματος ( λαδοκολλά φύλλο ή Silpat).    Σε ένα μέτριο μπολ, λιώνουμε τις μπανάνες με ένα πιρούνι μέχρι σχεδόν να μην υπάρχουν εξογκώματα (μείγμα θα πρέπει να είναι σχεδόν υγρό, αν χρησιμοποιείτε πολύ ώριμες μπανάνες). Ανακατέψτε στη βρώμη. Αφήστε να σταθεί επί 5 λεπτά. Αναμίξτε σε οποιαδήποτε προαιρετικά συστατικά, αν χρησιμοποιείτε.
   Με ένα κουτάλι του γλυκού βάζετε τα μπισκότα πάνω στο αντικολλητικό φύλλο.

    
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 13 με 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Comments