Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Βαρούλκο : Θαλασσινές γκουρμέ γεύσεις δια χειρός Λευτέρη Λαζάρου

To Βαρούλκο παραθαλάσσιο εστιατόριο στο Μικρολίμανο είναι το νέο σπίτι του διάσημου σεφ Λευτέρη Λαζάρου. Αυτό είναι ένα δημοφιλές εστιατόριο και ένα από τα καλύτερα όταν πρόκειται για Έλληνες - δημιουργική κουζίνα, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.  


Το φωτεινό και καλαίσθητο χώρο δίπλα στη θάλασσα και τα υπέροχα gourmet γεύσεις θα σας μεταφέρει στα πανέμορφα ελληνικά νησιά και ελληνικό καλοκαίρι. Λευτέρης Λαζάρου κάνει ένα όνειρο 30 ετών για να γίνει πραγματικότητα το Βαρούλκο Seaside. Ένα από τα μεγάλα τονίζει εδώ είναι το μπαρ με έμφαση στην ελληνική αφρώδεις οίνους.  


Απολαύστε ευρύχωρες αίθουσες, καταστρώματα για prive «γεγονότα, κοκτέιλ πάρτι και μουσικές εκδηλώσεις. Στο εστιατόριο Βαρούλκο Seaside μπορείτε να δοκιμάσετε τα ζυμαρικά με αστακό, γαρίδες με ντοματίνια, τυρί φέτα, ούζο και βασιλικό, ψητά σουπιές με καραμελωμένα φακές και σάλτσα πορτοκαλιού, μάνγκο και γαρίδες ριζότο, κριθαράκι μαγειρεμένο με καραβίδες, ψάρια (σφυρίδα, τσιπούρα, συναγρίδα) με κολοκυθάκια κρέμα και χρένο και πολλά άλλα ψάρια και θαλασσινά συνοδεύονται από καλό κρασί.





Comments