Σπιτικό αμυγδαλοβούτυρο

Το αμυγδαλοβούτυρο, όπως και όλα τα spread ξηρών καρπών είναι πολύ υγιεινά και νόστιμα, αλλά για να το αγοράσεις είναι ακριβό, γ᾽αυτό αν έχεις όρεξη για δημιουργία, μπορείς να το φτιάξεις με μόνο 2 υλικά!  Υλικά 500 γραμμάρια ψημένα και ανάλατα αμύγδαλα, με ή χωρίς τη φλούδα τους λίγο αλάτι προαιρετικά Εκτέλεση Για να μπούν στο μούλτι τα αμυγδαλά μας, θα πρέπει να είναι ψημένα και ζεστα.  Σε περίπτωση που είναι ωμά θα πρέπει να τα ψήσουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160° C για 10 λεπτά. Εάν πάλι είναι ήδη ψημένα απλά τα ζεσταίνουμε για 5 λεπτά. Ρίχνουμε τα αμύγδαλα στο μούλτι και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν μια λεία κρέμα. Αρχικά θα θρυμματιστούν σε κομματάκια και έπειτα θα πάρει το μείγμα την μορφή κρέμας. Για να γίνει κρέμα θα πάρει περίπου 10 με 15 λεπτά, ανάλογα με την ισχύ του μούλτι. Στο μεταξύ να έχετε το νού σας μην υπερθερμανθεί το μούλτι σας, γ᾽αυτό τον λόγο θα ξύνετε το μείγμα με μια σπάτουλα από τα τοιχόματα. Σ᾽αυτό το σημείο προσθέτουμε το αλάτι. Μόλις το αμ...

Παγωτά Δήμητρα : Το γευστικό ταξίδι ξεκινά...


Για την εταιρία «Παγωτά ΔΗΜΗΤΡΑ» η ποιότητα είναι αυτοσκοπός! Η επιλογή των καλύτερων και αγνότερων υλών από τα βασικότερα συστατικά της επιτυχίας. Φρέσκο παστεριωμένο και ομογενοποιημένο γάλα, κρέμα γάλακτος με αφράτη υφή, ολόφρεσκα φρούτα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, φρεσκοκομμένοι ξηροί καρποί, πραγματική σοκολάτα με υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο, πιστοποιημένα αβγά, όλα διαθέτουν την εγγύηση ποιότητας «Παγωτά ΔΗΜΗΤΡΑ».

Το γευστικό ταξίδι της εταιρίας «Παγωτά ΔΗΜΗΤΡΑ» ξεκίνησε το 1967 με ένα μικρό γαλακτοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας, όπου παρήγαγε και διένεμε παγωτό σε μικρή κλίμακα. Το 1971 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Παλαιό Ηράκλειο Αττικής, όπου στεγάζεται έως και σήμερα. Η διαρκής ανοδική εξέλιξη της εταιρίας οδηγεί στην αγορά σύγχρονων βιομηχανικών μηχανημάτων, με δυνατότητες παραγωγής έως και 3 τόνων παγωτού ημερησίως. Η εταιρία διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε gelaterie, αρτοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, ξενοδοχεία κλπ. Το 1998 δημιουργεί ένα πιλοτικό κατάστημα λιανικής πώλησης στο Παλαιό Ηράκλειο Αττικής, στην οδό Λ. Αμαρουσίου 34. Με δυναμική παρουσία στις εκθέσεις “ARTOZA” αναπτύσσεται πλέον και σε αγορές εκτός Αττικής.

 

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της εταιρίας «Παγωτά ΔΗΜΗΤΡΑ» είναι η δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των καταναλωτών. Η εταιρία λειτουργεί με διεθνή ποιοτικά standards και εξασφαλίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πρώτες ύλες. Τα προϊόντα μας πληρούν υψηλές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Ο προηγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός και το επιστημονικό καταρτισμένο προσωπικό μας, εγγυώνται τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας.


Comments