Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Μάφινς με blueberries ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ!!




ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 
1 φλιτζάνι χωρίς ζάχαρη blueberries (φρέσκα ή κατεψυγμένα) 
αλεύρι 1 3/4 φλιτζάνια για όλες τις χρήσεις
 2 1/2 κουταλάκια του γλυκού σόδα
1/3 φλυτζάνι μέλι2 αυγά
1 κούπα σάλτσα μήλου
1/2 φλυτζάνι γάλα άπαχο (αποβουτυρωμένο) 

ΕΚΕΛΕΣΗ

         
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Πλένουμε και στραγγίζουμε τα blueberries.
Σε ένα μεγάλο μπολ, κοσκινίστε το αλεύρι. Προσθέστε τη σόδα και το 1/3 φλυτζάνι μέλι.Σε ένα άλλο μπολ, ανακατέψτε τα αυγά, σάλτσα μήλου και το γάλα.


Συνδυάστε το υγρό μίγμα στο μίγμα αλευριού. Ανακατέψτε ίσα-ίσα για να ομογενοποιηθούν.
Χύστε το μείγμα στις θέσεις για τα cupcakes και ψήνουμε για 17 λεπτά, ή μέχρι τις κορυφές είναι ανοιχτό καφέ.Μετά το ψήσιμο, αφήστε muffins να κρυώσουν.

Comments