Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Αυγόφετες με μέλι

Time for brunch!!

Υλικά

Για 4 άτομα
2 μικρές φρατζόλες ψωμί σε φέτες
3 κούπες γάλα καυτό
4 αυγά χτυπημένα
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Κανέλα

Για το σιρόπι
2 κούπες ζάχαρη
Λίγος χυμός ενός λεμονιού

 

Εκτέλεση

Κλασική συνταγή γαλλικού πρωινού για να ξεκινήσετε δυνατά την ημέρα σας!

Μουσκεύουμε καλά τις φέτες μέσα στο γάλα και τις περνάμε στο χτυπημένο αυγό. Τις τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές και τις σερβίρουμε ζεστές πασπαλισμένες με κανέλα και περιχυμένες με σιρόπι που θα φτιάξουμε βράζοντας 2 κούπες ζάχαρη και 2 κούπες νερό με λίγο λεμόνι για 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά.

Comments