Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Etrusco : Η ομορφιά της Κέρκυρας στο πιάτο σας


Δυνατές γεύσεις και αναπάντεχοι συνδυασμοί σε μια κουζίνα που αυτοσχεδιάζει δημιουργικά πάνω σε γευστικά τοπόσημα της Κέρκυρας, απογειώνοντας δημιουργικά την παράδοση. Ο Έκτορας Μποτρίνι αλλάζει φέτος το concept του εστιατορίου σερβίροντας μόνο μενού γευσιγνωσίας (3 διαφορετικά με € 70, € 90 και € 150) που όλα εμπνέονται από την «εμμονή της μνήμης.

Χρησιμοποιεί εξαιρετικά υλικά από τον κήπο του και επίλεκτους μικρούς παραγωγούς της Κέρκυρας, και δημιουργεί απρόσμενες, καλοσκηνοθετημένες συνθέσεις, καρυκευμένες με σασπένς. Κομψή αυλή με θέα στο δημιουργικό οργασμό της κουζίνας, σε ένα ήσυχο κερκυραϊκό χωριό. Kορυφαία πιάτα: φουαγκρά με καπνιστό ξιφία, μαρμελάδα πράσινης ντομάτας ˙ μακαρόνια «caccio e pepe» ˙ «βολτα στην ελληνική ταβέρνα» ˙ γλυκάδια σαβόρο. Δύο Χρυσοί Σκούφοι για το 2017, με το εστιατόριο να βρίσκεται στην κορυφαία θέση της φετινής κατάταξης.


Comments