Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Φέτες ψωμιού με αβοκάντο


Συστατικά
-1 μεγάλο αβοκάντο (Πουρές)
-1/2 κουταλάκι του γλυκού κρεμμυδι
-1/2 κουταλάκι του γλυκου σκόρδου
-1/4 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες τσίλι
-1/2 χυμό από λάιμ (χυμός)

Για προβολή (προαιρετικό)
-Μπρουσκέτα / φρυγανισμένο ψωμί
-Ντομάτες
-Βαλσάμικο ξύδι

Βήμα 1- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς c.

Βήμα 2 - Κόψτε το ψωμί και τοποθετήστε το σε ένα δίσκο ψησίματος.

Βήμα 3 - Διαδώστε λίγο μαργαρίνη / βούτυρο χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα στο ψωμί και ανακατέψτε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
Αυτό θα διαρκέσει μερικά λεπτά.

Βήμα 4 - Καθαρίστε το αβοκάντο και βάλτε το σε ένα μπολ.

Βήμα 5 - Προσθέστε στα κρεμμύδια και τα σκόρδα, τσίλι και χυμό λάιμ και χτυπάτε μέχρι να γίνει μια κρέμα.
Μπορείτε να αφήσετε κομμάτια, αν θέλετε.

Βήμα 6 - Ψεκάστε την πάστα αβοκάντο πάνω στο ψωμί και ολοκληρώστε με ένα πασπαλίζισμα νιφάδων τσίλι.


Το καλύτερο απολαμβάνει φρέσκο.

Comments