Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Μακαρόνια αμαριτσιανα



Υλικά

180 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας
Δύο ντομάτες κομμένες σε κύβους
20 γραμμάρια λευκό κρασί
80 γραμμάρια μπέικον
Μία μικρή πιπεριά καυτερή
Ένα κρεμμύδι
Μισή κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι



Εκτέλεση

Σοτάρουμε στο λάδι την ψιλοκομμένη πιπεριά μαζί με το μπέικον σε ένα τηγάνι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ύστερα από 2-3 λεπτά την ντομάτα κομμένη σε κύβους.
Σβήνουμε με κρασί, προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και αφήνουμε λίγο να βράσουν.

Comments