Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Τηγανητό παγωτό


Δοκιμάστε το παγωτό αλλιώς!!

Υλικά για 4 άτομα

2 αβγά
παγωτό βανίλια
250 γραμμάρια μπισκότα τύπου Digestive
1 κουταλιά της σούπας γάλα
Εκτέλεση

Φτιάξτε με μια σέσουλα παγωτού 6 στρογγυλές μπάλες και βάλτε τες σε αντικολλητικό χαρτί σε ένα δίσκο στην κατάψυξη. Αφήστε τες να παγώσουν καλά για 2 ώρες.
Σπάστε τα μπισκότα σε τρίμματα και βάλτε τα σε ένα ρηχό μπολ. Και πάλι δουλεύοντας γρήγορα κυλήστε τις μπάλες παγωτού πάνω στα τριμμένα μπισκότα.
Ξαναβάλτε τες στην κατάψυξη για 1 ώρα. Χτυπήστε ελαφρά τα αβγά με το γάλα σε ένα μπολ.
Βουτήξτε κάθε μπάλα παγωτού πρώτα στο μείγμα των αβγών και μετά, τινάζοντας την περίσσεια, κυλήστε τες στα τριμμένα μπισκότα.
Βάλτε τις μπάλες παγωτού στην κατάψυξη για άλλη 1 ώρα.
Γεμίστε ένα βαθύ τηγάνι με ηλιέλαιο και ζεστάνετέ το στους 190 βαθμούς.
Σε 2 παρτίδες, τηγανίστε τις μπάλες παγωτού για 10-15 δευτερόλεπτα μέχρι να ροδίσουν.
Βγάλτε τες με μια τρυπητή κουτάλα από το τηγάνι, στραγγίξτε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρετε αμέσως.

Comments