Σπιτικό αμυγδαλοβούτυρο

Το αμυγδαλοβούτυρο, όπως και όλα τα spread ξηρών καρπών είναι πολύ υγιεινά και νόστιμα, αλλά για να το αγοράσεις είναι ακριβό, γ᾽αυτό αν έχεις όρεξη για δημιουργία, μπορείς να το φτιάξεις με μόνο 2 υλικά!  Υλικά 500 γραμμάρια ψημένα και ανάλατα αμύγδαλα, με ή χωρίς τη φλούδα τους λίγο αλάτι προαιρετικά Εκτέλεση Για να μπούν στο μούλτι τα αμυγδαλά μας, θα πρέπει να είναι ψημένα και ζεστα.  Σε περίπτωση που είναι ωμά θα πρέπει να τα ψήσουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160° C για 10 λεπτά. Εάν πάλι είναι ήδη ψημένα απλά τα ζεσταίνουμε για 5 λεπτά. Ρίχνουμε τα αμύγδαλα στο μούλτι και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν μια λεία κρέμα. Αρχικά θα θρυμματιστούν σε κομματάκια και έπειτα θα πάρει το μείγμα την μορφή κρέμας. Για να γίνει κρέμα θα πάρει περίπου 10 με 15 λεπτά, ανάλογα με την ισχύ του μούλτι. Στο μεταξύ να έχετε το νού σας μην υπερθερμανθεί το μούλτι σας, γ᾽αυτό τον λόγο θα ξύνετε το μείγμα με μια σπάτουλα από τα τοιχόματα. Σ᾽αυτό το σημείο προσθέτουμε το αλάτι. Μόλις το αμ...

Κέικ σε σχήμα δώρου... Δείτε πως φτιάχεται


Αν το αγαπημένο σας πρώσοπο έχει τα γεννέθλθα του... Τότε αυτό το κέικ είναι το κατάλληλο για εσάς! Δείτε βήμα βήμα πως φτιάχνεται!

Βήμα 1
Κάνετε τις ζαχαρόπαστες για το κέικ  δύο ημέρες νωρίτερα. Ζυμώστε 1/4 κουταλάκι του γλυκού Gum-Tex σε 5 1/2 oz. λευκό συσσωρευτή. Χρησιμοποιήστε το μαύρο χρώμα για να βάψετε 5 oz. από λευκό αχάρι ανοιχτό γκρι. αποθεματικό 1/2 oz. λευκό fondant για ετικέτα. Χρησιμοποιήστε κυλινδρικό ρολό 20 ιντσών με μπλε δαχτυλίδι οδηγού για να ρίξετε το γκρι φόντο με πάχος 1/16 ίντσας. Χρησιμοποιήστε το ανάγλυφο μοτίβο με δαντέλα για να ανάγλυφα γκρι φόντο. Για βρόχους τόξου, χρησιμοποιήστε το μαχαίρι ή το φρέσκο ​​τρίμετρο για να κόψετε 16 λωρίδες, 1 ίντσες x 6 ίντσες. Φτιάξτε λωρίδες σε βρόχους και χρησιμοποιήστε βούρτσα και αδιάβροχη κόλλα για να ενώσετε τα άκρα μαζί. Κόψτε τα ενωμένα άκρα σε σημεία. Τοποθετήστε τους βρόχους στις πλευρές τους πάνω σε χαρτόνι με άμυλο καλαμποκιού. Αφήστε να στεγνώσει για μια νύχτα

Για την περιοχή μηνυμάτων με ετικέτες, χρησιμοποιήστε ρολό με κύλινδρο 9 ιντσών με ροζ δαχτυλίδι οδηγήσεως για να μετακινήσετε το δεσμευμένο λευκό παχύρρευστο με πάχος 1/16 ίντσας. Κόψτε ένα ορθογώνιο 1 1/2 in. X 2 5/8 in .; κόψτε τις γωνίες στο ένα άκρο για να σχηματίσετε ένα σημείο. Χρησιμοποιήστε ρολό με κύλινδρο 9 ιντσών με ροζ δαχτυλίδια οδήγησης για να ρίξετε το γκρι φόντο με πάχος 1/16 ίντσας. Χρησιμοποιήστε μαχαίρι ή φρέσκο ​​τρίμετρο για να κόψετε μια ταινία 7 in. X 1/8 in .; οριοθετήστε το όριο ετικέτας. Χρησιμοποιήστε βούρτσα και συγκολλητική συγκολλητική ουσία για να τοποθετήσετε γκρίζα ταινία περίγραμμα στην άκρη της ετικέτας Χρησιμοποιήστε το στενό άκρο του άκρου 12 για να κόψετε μια οπή στο αιχμηρό άκρο της ετικέτας. Αφήνεται να ξηρανθεί όλη την νύχτα σε χαρτόνι με άμυλο καλαμποκιού.

Βήμα 2
Συναρμολογήστε μια ετικέτα μία ημέρα νωρίτερα. Ζωγραφίστε βρόχους πλώρης και άκρες των ετικετών με μίγμα σκόνης ασημί μαργαριτάρι / εκχύλισμα λεμονιού. Χρησιμοποιήστε τον εξαιρετικά καλό δείκτη FoodWriter για να γράψετε ένα μήνυμα στην ετικέτα.

Βήμα 3
Συναρμολογήστε τόξο μια μέρα εκ των προτέρων. Χρησιμοποιήστε κυλινδρικό κύλινδρο 9 ιντσών με μοβ δαχτυλίδι οδηγήσεως για να ξεδιπλώσετε το λευκό αλεύρι. Χρησιμοποιήστε μεγάλη κυκλική εντομή για να κόψετε έναν κύκλο. Χρησιμοποιήστε βούρτσα και συγκολλητική κόλλα για να προσαρτήσετε έξι βρόχους πλώρης για τη βάση του τόξου. Συνδέστε τους υπόλοιπους βρόχους, γεμίζοντας το κέντρο του τόξου. Αφήστε να στεγνώσει.

Βήμα 4
Κάνετε κέικ. Προετοιμάστε το κτύπημα κέικ ακολουθώντας τις οδηγίες συνταγής. Ψήνουμε και δροσίζουμε το κέικ των 3 επιπέδων. Κόψτε τα κέικ σε 1 1/2 ίντσα. Προετοιμάστε τη γεύση βουτύρου ακολουθώντας τις οδηγίες συνταγής. Γεμίστε και γεμίστε για ένα ψηλό κέικ 5 ίντσας. Χρησιμοποιήστε τη σπάτουλα και τη γλύκισμα βουτύρου για να προετοιμάσετε τα κέικ για την κάλυψη του αστακού.

Βήμα 5
Καλύψτε κέικ με αρωματικό. Καλύψτε το κέικ με κόκκινο πράσινο. Χρησιμοποιήστε ρολό 20 ιντσών με πορτοκαλί δακτυλίους οδηγούς για να ξεδιπλώσετε το υπόλοιπο λευκό παχύρρευστο πάχους 1/8 ιντσών. Κόψτε ένα τετράγωνο τουλάχιστον 9 ½ ίντσες x 9 1/2 ίντσα. Τοποθετήστε το λευκό fondant πάνω από την κορυφή του κέικ. Περικοπή των άκρων τόσο ασταθής κρέμεται κάτω τις πλευρές περίπου 1 1/4 in.

Βήμα 6
Διακοσμήστε το καπάκι. Χρησιμοποιήστε 9 ιντσών ροδελόπανο με ροζ δαχτυλίδια οδήγησης για να ρίξετε κόκκινο πυκνό 1/16 ίντσες. Χρησιμοποιήστε μικρό στρογγυλό cut-out για να κόψετε κουκκίδες. Χρησιμοποιήστε βούρτσα και συγκολλητική κόλλα για να συνδέσετε τυχαία κουκκίδες στο καπάκι.

Βήμα 7
Κάντε κορδέλες. Χρησιμοποιήστε ρολό με κύλινδρο 9 ιντσών με ροζ δαχτυλίδια οδήγησης για να ρίξετε το γκρι φόντο με πάχος 1/16 ίντσας. Αναγλυφτείτε με ρολό δαντέλας. Χρησιμοποιήστε το μαχαίρι ή το φρέσκο ​​τρίμετρο για να κόψετε τέσσερις λωρίδες, 1 ίντσες x 7 ίντσες. Τοποθετήστε μια λωρίδα σε κάθε πλευρά του κέικ. Τοποθετήστε το ένα άκρο στο κέντρο της κορυφής. κόψτε το άλλο άκρο κατά μήκος του κάτω μέρους του κέικ. Ζωγραφική κορδέλες με μίγμα αργύρου μαργαριτάρι / εκχύλισμα λεμονιού.

Βήμα 8
Επισύναψη ετικέτας. Ρίξτε ένα ημερολόγιο λευκού πυρήνα 3/16 ίντσες x 4 1/2 ίντσες. Χρησιμοποιήστε βούρτσα και προσθήκη κόλλας για να προσαρτήσετε το ένα άκρο στο κέντρο του κέικ και βγάλτε το άλλο άκρο μέσω της οπής στην ετικέτα. Επισυνάψτε ετικέτα στην πλευρά του κέικ.

Δείτε πως να φτιάξετε τις κορδέλες για το δώρο













Comments