Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Μούς εσπρέσο


Ιδιαίτερο γλύκισμα με επίγευση καφέ... Ότι πρέπει για να συνοδέψτε το ρόφημα σας!

Υλικά

225 γραμμάρια τυρί κρέμα
1 κουταλάκι του γλυκού στιγμιαίο espresso
⅓ φλιτζανιού κρυσταλλική ζάχαρη
περίπου 12 μπισκότα σοκολάτας τριμμένα
½ φλιτζάνι baileys
2 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος κρύα
113 γραμμάρια φρέσκα σμέουρα, πολτοποιημένα

Εκτέλεση

Τοποθετήστε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη στο κάδο του μίξερ και ανακατεύετε σε μέτρια ταχύτητα.
Σε ένα μεγάλο ποτήρι χτυπήστε το baileys μαζί με το κακάο και τη σκόνη εσπρέσο.
Προσθέστε το μείγμα στο κάδο του μίξερ, ξύνοντας τις πλευρές προς τα κάτω με μια σπάτουλα σιλικόνης και συνεχίζοντας το ανακάτεμα σε μέτρια ταχύτητα.
Στη συνέχεια χτυπάτε και την κρέμα γάλακτος σε σφικτή σαντιγί και την ενσωματώνετε μέσα στο μείγμα του μίξερ και με απαλές κινήσεις διπλώνετε το μείγμα.
Σε μικρά ποτήρια απλώνετε, το στρώμα της μους με τα ψίχουλα μπισκότο και τον πουρέ σμέουρων. Σερβίρετε κρύο.

Comments