Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Μπράουνις με τυρί κρέμα και σοκολάτα


Αφράτα και απολαυστικά μπράουνις με τυρί κρέμα για όλες τις ώρες!

Υλικά


125 γραμμάρια βούτυρο
125 γραμμάρια κουβερτούρα
200 γραμμάρια ζάχαρη
3 αυγά, ελαφρά χτυπημένα
50 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50 γραμμάρια κακάο
0.25 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
200 γραμμάρια τυρί κρέμα
50 γραμμάρια ζάχαρη άχνη


Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ανακατεύετε καλά το βούτυρο, την κουβερτούρα και τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσουν τελείως.
Αφαιρείτε το μείγμα από τη φωτιά και προσθέτετε τα αυγά, ανακατεύοντας διαρκώς.

Προσθέτετε το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύετε ξανά. Βάζετε το μείγμα σε ένα μεταλλικό πυρέξ - διαστάσεων 18εκ. επί 28 εκ. περίπου - αφού πρώτα το έχετε αλείψει με λίγο βούτυρο και προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

Σε ένα μπολ, χτυπάτε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να μαλακώσουν. Με ένα κουτάλι χύνετε τυχαία το μείγμα σε όλο το πυρεξ, πάνω από τη σοκολάτα.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, σχηματίζετε λευκές γραμμές. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 35-40 λεπτά.
Αφήνετε το γλυκό να κρυώσει προτού το κόψετε σε κομμάτια.

Comments