Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Μπισκότα βρὠμης


Λαχταριστά μπισκότα βρώμης νηστίσιμα για να συνοδέψτε τον καφέ σας!

Υλικά

-1 κούπα φυτική μαργαρίνη λιωμένη
-1/2 κούπα μέλι
-1 κουταλιά του γλυκού κανέλα
-1 κουταλιά του γλυκού σόδα
-1 πρέζα αλάτι
-1 κουταλιά του γλυκού εσάνς βανίλιας
-3 κούπες βρώμη
-1 1/2 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)
-1 κούπα μαύρη ζάχαρη


Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Στο κάδο του μίξερ χτυπάμε στο μίξερ τη λιωμένη μαργαρίνη, τη ζάχαρη και το μέλι σε χαμηλή ταχύτητα για περίπου 3-4 λεπτά, μέχρι να σχηματιστεί ένα μείγμα ομοιογενές.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη βρώμη, την κανέλα, τη σόδα, το αλάτι και τελευταία βάζουμε τη βανίλια.

Ρίχνουμε στο μείγμα που φτιάξαμε το αλεύρι κοσκινισμένο και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Στρώνουμε σε ένα μεγάλο ταψί μία λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα με μία σπάτουλα, φροντίζοντας να απλωθεί ομοιόμορφα.

Με ένα μαχαίρι κόβουμε σε κομμάτια τα μπισκότα και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Μόλις είναι έτοιμα, τα βγάζουμε από το φούρνο, τα αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.

Comments