Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Μάφινς με μήλο


Αφράτα και μυρωδάτα μάφινς με μήλο για το σχολείο ή το γραφείο!

Υλικά

- 1 κούπα χυμό πορτοκάλι
- 1 κούπα σπορέλαιο
- 1 κούπα ζάχαρη
- 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/4 κουταλιά γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 κουταλιά της σούπας κοφτή κανέλα
- 1 κουταλιά του γλυκού γαρύφαλλο
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα πορτοκαλιού
- Μισό φλιτζάνι του καφέ κονιάκ
- Μια πρέζα αλάτι
- 2 κούπες ψιλοκομμένα μήλα


Εκτέλεση

Ρίχνουμε όλα τα υλικά μας σε μια λεκάνη, εκτός από το αλεύρι, το μπέικιν, ψιλοκομμένα μήλα και χτυπάμε με το σύρμα ή μίξερ χειρός για λίγο να λιώσει η ζάχαρη.

Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα ή με το μίξερ. Ρίχνουμε τα μήλα ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε να πάνε παντού.

Σε ταψάκι για κεκάκια βάζουμε χάρτινες θήκες και γεμίζουμε ¾ της κάθε υποδοχής. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 για 25 λεπτά περίπου.

Comments