Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Κοτόπουλο στη σχάρα με λεμόνι και σκόρδο


Λαχταριστό και εύκολο πιάτο για το μεσημεριανό σας!

Συστατικά

4 Τεμάχια μπουτάκια κοτόπουλου
1 κουταλάκι του γλυκού Πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας
1 κουταλάκι αναμιγμένο βότανα
1 κουταλάκι ρίγανη
2 κουταλάκια λάδι ελιάς
2 φέτες Σκόρδο πολτοποιημένες- 2 κουταλιές της σούπας
2 ml χυμό λεμονιού
3 φέτες λεμονιού
1 κουταλάκι αλάτι αλατιού - για γεύση

Οδηγίες

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς C για 10 λεπτά.
Ανακατέψτε όλα τα συστατικά με ελαιόλαδο, ελέγξτε για αλάτι.
Προσθέστε κοτσάνι κοτόπουλου και σφήνες λεμονιού, απλώστε το κοτόπουλο στη μαρινάδα, βεβαιωθείτε ότι η μαρινάδα καλύπτει όλο το κοτόπουλο.

Αφήστε το να μαρινάρετε για 30 λεπτά.
Ανακατέψτε το κοτόπουλο στη σχάρα του φούρνου για 15 λεπτά, βγάλτε τα έξω, Αναποδογυρίστε το κοτόπουλο, κουτάρετε λίγο υγρό πάνω στο κοτόπουλο.
Πάλι pop κοτόπουλο σε φούρνο και σχάρα για άλλα 15 έως 20 λεπτά.

Comments