Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Κέικ λεμόνι με bluebberies


Αφράτο και μυρωδάτο κέικ για όλες τις ώρες!

Συστατικά

Για το Κέικ

2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις, συν 1 κουταλιά της σούπας, για τη φόρμα
1 κουταλιά της σούπας baking powder
1/2 αλάτι
2 μεγάλα αυγά
1 φλιτζάνι γάλα
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1/4 φλιτζανιού βουτύρου (λιωμένο και ψυγμένο)
1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
ξύσμα 1 λεμονιού
1 φλιτζάνι κατεψυγμένα βακκίνια

Για το γλάσο

1 φλιτζάνι ζάχαρη σε σκόνη
1-2 κουταλιές φρέσκο ​​χυμό λεμονιού

Οδηγίες

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Λιπάνετε μια φόρμα για κέικ με βούτυρο και 1 κουταλιά αλεύρι.

Κοσκινίστε μαζί τα 2 φλιτζάνια αλεύρι, τη σκόνη ψησίματος και το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ. Αφήνω στην άκρη.

Σε ένα δεύτερο μεγάλο μπολ, χτυπήστε μαζί τα αυγά, το γάλα, τη ζάχαρη, το βούτυρο, τη βανίλια και τα λεμονιά. Κάνετε ένα πηγάδι στα ξηρά υλικά και ρίξτε τα υγρά συστατικά. Ανακατέυετε καλά για 2 λεπτά.

Ανακατέψτε τα bluebberies. Ρίξτε το μείγμα στη φόρμα. Ψήνετε για 45-55 λεπτά ή μέχρι να βγει καθαρά ένας ελεγκτής κέικ που μπαίνει στο κέντρο του κέικ.

Ψύξτε εντελώς.

Μόλις το κέικ είναι εντελώς δροσερό, ανακατέψτε μαζί τη σκόνη ζάχαρης με 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού. Προσθέστε επιπλέον χυμό λεμονιού, όπως επιθυμείτε, για να επιτευχθεί η επιθυμητή συνοχή. Θα πρέπει να είναι παχύ, αλλά ρευστό. Ρίξτε πάνω από το κέικ, επιτρέποντάς του να πέσει κάτω.
Απολαμβάνω. Αποθηκεύστε τα υπολείμματα σε ένα αεροστεγές δοχείο κέικ.

Comments