Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Quice με μπρόκολο και παρμεζάνα


Λαχταριστή quice loren με μπρόκολο και παρμεζάνα για το πρωινό σας ή για ορεκτικό!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 φύλλο για τάρτες
2 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές μισές φεγγίτες
2 φλιτζάνια μπρόκολο, κομμένα σε κομμάτια μικρού μεγέθους (βεβαιωθείτε ότι είναι μικρά κομμάτια)
6 μεγάλα αυγά
1 φλιτζάνι 2% γάλα
½ φλιτζάνι φρεσκοτριμμένο τυρί παρμεζάνα
Αλάτι και πιπέρι

ΟΔΗΓΙΕΣ

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C.
Ψήστε το φύλλο της τάρτας για περίπου 11-14 λεπτά μέχρι να γίνει ελαφρώς χρυσό. Αφαιρέστε το φύλλο της τάρτας από το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.

Χαμηλώστε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 160 ° C.
Σε ένα μεσαίου μεγέθους τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέστε ελαιόλαδο και κρεμμύδια και μαγειρέψτε για περίπου 7 λεπτά. Προσθέστε το μπρόκολο και μαγειρέψτε για επιπλέον 9-10 λεπτά ή μέχρι να μπει το μπρόκολο. Μεταφέρετε σε μια πλάκα και αφήστε την να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.

Σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης, χτυπήστε τα αυγά και το γάλα - και ανακατέψτε το τριμμένο τυρί παρμεζάνα. Ανακατέψτε τα κρεμμύδια και το μπρόκολο και αφήστε τα με αλάτι και πιπέρι. Ρίξτε μέσα στην κρούστα βαθύ πιάτο. Μπορεί να έχετε λίγο επιπλέον πλήρωση. (Εάν ναι, κάντε στον εαυτό σας μια ομελέτα!)

Ψήνουμε στο φούρνο για 35-40 λεπτά (ή περισσότερο, αν χρειαστεί).

Comments