Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Crumble vegan με βατόμουρα

 


Αυτό το χορτοφάγο crumble δεν περιέχει γαλακτοκομικά προϊόντα, είναι χωρίς γλουτένη και είναι πολύ εύκολο για να φτιαχτεί! Αυτό το τραγανό vegan crumble είναι το καλύτερο γιατί είναι υγιεινό, προσαρμόσιμο και ιδανικό για πρωινό ή επιδόρπιο!


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ


3 φλιτζάνια κατεψυγμένα βατόμουρα 

2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη καρύδας

1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού

1 κουταλιά της σούπας αραρούτι

1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας (για λίπανση)


1/2 φλιτζάνι αμύγδαλο (ψιλοκομμένο)

1 1/4 φλιτζάνι βρώμη χωρίς γλουτένη

1/2 φλιτζάνι αλεύρι αμυγδάλου

1/4 φλιτζάνι (περίπου 5) χουρμάδες (ψιλοκομμένους)

4 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου

2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας (λιωμένο)

ΟΔΗΓΙΕΣ

Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 C.

Προσθέστε τα βατόμουρα σε μια κατσαρόλα με λάδι, με κατσαρόλα. Προσθέστε τα συστατικά γέμισης (ζάχαρη καρύδας, χυμό λεμονιού, αραρούτι) με τα βατόμουρα και ανακατέψτε καλά.

Σε ένα μεσαίο μπολ, προσθέστε τα θρυμματισμένα συστατικά (αμύγδαλα, βρώμη, αλεύρι αμυγδάλου, χουρμάδες, σιρόπι σφενδάμου, λιωμένο λάδι καρύδας) και ανακατέψτε καλά.

Γεμίστε ομοιόμορφα το γέμισμα και στη συνέχεια ψήστε για 45 λεπτά έως 50 λεπτά έως ότου να γίνει τραγανή και χρυσή καφετιά κρούστα. Συμπληρώστε με παγωτό βανίλια χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα.

Comments