Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Aperol spritz στο σπίτι

Μάθετε πώς να φτιάξετε ένα κλασικό Aperol spritz! Αυτά τα αφρώδη ιταλικά κοκτέιλ είναι αναζωογονητικά και τόσο εύκολα στην παρασκευή τους. Τα Aperol spritz είναι καλύτερα να φτιάχνονται ένα προς ένα, οπότε η συνταγή είναι γραμμένη για να δώσει ένα κοκτέιλ και μπορείτε να φτιάξετε κι άλλα αν χρειαστεί. 


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ανά κοκτέιλ


Πάγος

85 γρ  Aperol

85 γρ ξηρό Prosecco

28 γρ σόδα ή ανθρακούχο νερό χωρίς γεύση

Φέτα πορτοκάλι, για γαρνίρισμα

Χυμό από γκρέιπφρουτ κόκκινο προαιρετικά


ΟΔΗΓΙΕΣ

Προσθέστε πάγο σε ένα ποτήρι κρασιού μέχρι να γεμίσει σχεδόν. Ρίχνουμε το Aperol (συνήθως το βάζω στο μάτι και ρίχνω μέχρι να γεμίσω περίπου το ένα τρίτο του ποτηριού).

Ρίχνουμε ίση ποσότητα Prosecco. Γεμίστε το ποτό σας με σόδα και λίγο από χυμό γκρέιπφρουτ και προσθέστε μια φέτα πορτοκάλι!

Comments