Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Φρέσκα στρείδια με ντρέσινγκ μινιονέτας

Φρέσκα στρείδια σερβιρισμένα με dressing μινιόν, υπάρχει λόγος που αυτό το κλασικό γαλλικό dressing σερβίρεται με στρείδια εδώ και 100 χρόνια!

Συστατικά

Μισό κιλό φρέσκα ​​στρείδια με ½ κέλυφος (Χρησιμοποιήσαμε στρείδια του Ειρηνικού)

2 εσαλότ καθαρισμένα, κομμένα σε κύβους

¼ φλιτζάνι ξύδι από κόκκινο κρασί

¼ φλιτζάνι μεταλλικό νερό

Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς

Οδηγίες

Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε τα εσαλότ κομμένα σε κύβους, το ξύδι από κόκκινο κρασί και το μεταλλικό νερό και ανακατεύουμε καλά.

Καρυκεύουμε με μια πρέζα αλάτι και λίγο μαύρο πιπέρι, το βάζουμε στο ψυγείο και αφήνουμε το ντρέσινγκ να μαριναριστεί για μερικές ώρες.

Για να προετοιμάσετε τα στρείδια σας, ελέγξτε για τυχόν κέλυφος και, στη συνέχεια, κόψτε το μύδι που συγκρατεί το στρείδι στο κέλυφος.

Σερβίρετε τα στρείδια σας σε ένα στρώμα πάγου με μια πλευρά από το ντρέσινγκ μινιόν και απολαύστε!

Comments