Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Τραγανά μπισκότα λεμονιού

Μπισκότα λεμονιού που είναι τραγανά εξωτερικά και ζουμερά εσωτερικά. Δοκιμάστε αυτή την τέλεια συνταγή για μπισκότα λεμονιού!

ΜΕΡΙΔΙΕΣ

24 μπισκότα

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

25 λεπτά

ΩΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

10 λεπτά

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

35 λεπτά

Εξοπλισμός

2 Ταψιά

1 Χαρτί ψησίματος

1 Μίξερ


Συστατικά

½ φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο

1 Φλιτζάνι Ζάχαρη Κρυσταλλική

½ φλιτζάνι ανοιχτή καστανή ζάχαρη

1¼ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 Μεγάλο Αυγό

1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας

½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα

½ κουταλάκι του γλυκού Αλάτι

3 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​χυμό λεμονιού

1 κουταλιά της σούπας ξύσμα λεμονιού από ένα ολόκληρο λεμόνι

Γλάσο για μπισκότο λεμονιού

1⅓ Φλιτζάνι ζάχαρη άχνη

3-5 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​χυμό λεμονιού


Οδηγίες

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη και το μαλακό βούτυρο. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν και να ενωθούν καλά. Χτυπάμε το αυγό και το εκχύλισμα βανίλιας ξύσμα λεμονιού και το φρέσκο ​​χυμό λεμονιού. Τώρα χτυπήστε το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι. Μην το ανακατέψετε όταν προσθέσετε το αλεύρι, απλά πρέπει να ενωθούν καλά τα υλικά.

Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι ή ένα κουτάλι παγωτού, σχηματίστε μικρές μπάλες ζύμης μπισκότων που έχουν περίπου το μέγεθος της μισής μερίδας μεζούρας παγωτού. Τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος και τα βάζουμε στο ψυγείο για 15-20 λεπτά. Αυτό θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν το σχήμα στο φούρνο. Τώρα προθερμάνετε το φούρνο στους 175 C.

Ψήνουμε για 10 λεπτά. Εάν δεν χρησιμοποιείτε θερμότητα, ψήνετε για άλλα 2 λεπτά ή συνολικά 12 λεπτά. Αφήστε τα μπισκότα να κρυώσουν πριν τα βγάλετε από το ταψί γιατί μπορεί να σπάσουν όταν είναι ζεστά.

Γλάσο λεμονιού

Σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και σταδιακά προσθέτουμε το χυμό λεμονιού ανακατεύοντας. Θα πρέπει να έχετε μια παχιά συνοχή που να είναι λίγο ρευστή και λεία.

Γλασσάρετε τα μπισκότα χρησιμοποιώντας ένα μπουκάλι καρυκεύματα ή ένα μικρό κουτάλι.

Comments