Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Μανιτάρια πορτομπέλο γεμιστά με αβοκάντο και τυρί


Τα μανιτάρια είναι μία από τις μοναδικές φυσικές πηγές βιταμίνης D. Εκτός από τη βιταμίνη D, τα μανιτάρια portobello είναι επίσης γεμάτα με χαλκό και σελήνιο. Επίσης δεν περιέχει λίπος. Μαζί με αυτό, το αβοκάντο θα παρέχει στον οργανισμό σας υγιή λίπη και θα τονώσει τη διάθεσή σας. Λαχταριστά γεμιστά μανιτάρια χωρίς κρέας!

340 θερμίδες

Χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπτά


Συστατικά

2 τεμάχια μανιτάρια portobello καθαρισμένα

1 κουταλιά της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο + 2 κ.σ

½ κίτρινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 δαμάσκηνο ντομάτα ψιλοκομμένη

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 πρέζα αλάτι

1 αβοκάντο ψιλοκομμένο

½ φλιτζάνι μεξικάνικο τυρί μείγμα τριμμένο

1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​βασιλικό ψιλοκομμένο

Οδηγίες


Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 C.

Αφαιρέστε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια. Με την άκρη ενός κουταλιού ξύστε και αφαιρέστε τα κοτσάνια. Σκουπίστε το εσωτερικό με μια χαρτοπετσέτα.

Ρίξτε 1 κουταλάκι του γλυκού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο μέσα σε κάθε μανιτάρι και τοποθετήστε τα μανιτάρια σε ένα ταψί.


Σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά ζεσταίνουμε 1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Ψιλοκόβουμε 1/2 κίτρινο κρεμμύδι και σοτάρουμε για 1 λεπτό.

Ψιλοκόβουμε 1 δαμάσκηνο ντομάτα και προσθέτουμε στα κρεμμύδια.


Προσθέστε 1 ψιλοκομμένο σκόρδο στο τηγάνι και μια πρέζα αλάτι και ανακατέψτε τα όλα καλά.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε στο μείγμα 1 ψιλοκομμένο αβοκάντο.

Χωρίζουμε το μείγμα του κρεμμυδιού στη μέση και συμπληρώνουμε τα μανιτάρια.


Πασπαλίστε 1/2 φλιτζάνι τριμμένο μεξικάνικο τυρί πάνω από το μείγμα του κρεμμυδιού.

Ψήνουμε για 12 λεπτά και μετά ψήνουμε για 3 λεπτά.

Πασπαλίζουμε κάθε πίτσα με μανιτάρια με 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό και βασιλικό.

Comments