Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Vegan τιραμισού

Το απόλυτο γλυκό σε vegan εκδοχή! Δοκιμάστε το!


Συστατικά

200 γρ από το αγαπημένο σας γιαούρτι

1 κουταλιά της σούπας στιγμιαίος καφές

60 ml  Φυτικό γάλα 

40 γρ. βρώμη

1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας

1 κουταλάκι του γλυκού σιρόπι σφενδάμου

2 κουταλιές της σούπας κακάο

1 κουταλιά της σούπας κακάο σε σκόνη

Οδηγίες

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα, τον στιγμιαίο καφέ και το γιαούρτι.

Στη συνέχεια, προσθέστε τη βρώμη, τη βανίλια και το σιρόπι σφενδάμου στο μείγμα και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Προσθέστε το μείγμα σε ένα δοχείο που σφραγίζει, ανοίξτε το καπάκι και βάλτε το στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί όλη τη νύχτα (ή για μερικές ώρες).

Μόλις γίνει αυτό, Μεταφέρετε τη βρώμη σε ένα γυάλινο μπολ και, στη συνέχεια, πασπαλίστε τη σκόνη κακάο πάνω από τη βρώμη πριν τη σερβίρετε!

Comments