Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Κοκορέτσι στο φούρνο



Τυλιγμένο στη λαδόκολλα, στην περίπτωση που δεν σουβλίσετε


Υλικά

3 αρνίσια έντερα

2 συκωταριές (με τα γλυκάδια)

Χυμό από 2 λεμόνια

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

Ξύδι

Ρίγανη

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Πλύντε πολύ καλά τα εντεράκια μέσα- έξω και τοποθετήστε τα σε μία λεκάνη με ξύδι και αλάτι. Αφήστε τα για λίγη ώρα, ξεπλύνετε και ξαναπλύνετε πολύ καλά. Τοποθετήστε τα σε ένα μπολ με το χυμό λεμόνι και βάλτε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες.

Πλύντε πολύ καλά τις συκωταριές και τα γλυκάδια και κόψτε σε μικρά κομμάτια. Τοποθετήστε σε ένα μπολ, προσθέστε το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και ανακατέψτε καλά. Βάλτε στο ψυγείο για λίγη ώρα.

Περάστε τα κομμάτια της συκωταριάς από μια μικρή σούβλα εναλλάξ και τυλίξτε με τα εντεράκια, σφίγγοντας καλά.

Τυλίξτε το κοκορετσάκι σας μια λαδόκολλα σφιχτά και ψήστε στους 200 βαθμούς για περίπου 40- 45 λεπτά.

Comments