Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Γαρίδες σκόρδου κέτο με σπαράγγια

Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε το δικό σας βούτυρο λεμονιού – δεν χρειάζεται να το αγοράσετε από το κατάστημα. Απλώς ψιλοκόψτε μια σκελίδα σκόρδο και συνδυάστε με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, αλάτι, τριμμένο πιπέρι, ψιλοκομμένο μαϊντανό, χυμό λεμονιού και λιωμένο βούτυρο.

Μπορείτε να σερβίρετε αυτό το γεύμα με κουνουπίδι, πάνω από κινόα ή ακόμα και με μια φρέσκια πράσινη σαλάτα. Είναι εκπληκτικό μόνο από μόνο του αν και ψάχνετε για ένα ελαφρύ γεύμα.

(Μην ξεχάσετε να περιχύσετε το βούτυρο σκόρδου που περίσσεψε από το ταψί πάνω από τις γαρίδες και τα σπαράγγια!)


Για 4 άτομα : 4 χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά χρόνος μαγειρέματος: 25 λεπτά συνολικός χρόνος: 35 λεπτά


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 κιλό σπαράγγια

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο

¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

½ κουταλάκι πιπέρι

1 κιλό γαρίδες

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

½ κουταλάκι του γλυκού νιφάδες θρυμματισμένη κόκκινη πιπεριά

3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό

1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού

3 κουταλιές της σούπας βούτυρο


ΟΔΗΓΙΕΣ

1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 C.


2. Ρίχνουμε τα σπαράγγια σε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, την ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο και αλατοπίπερο. Μεταφέρετε σε ένα ταψί.


3. Εν τω μεταξύ, ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο, αλάτι, πιπέρι ψιλοκομμένο, ψιλοκομμένο μαϊντανό, χυμό λεμονιού και λιωμένο βούτυρο σε ένα μέτριο μπολ. Προσθέστε τις γαρίδες και ανακατέψτε να ενωθούν.


4. Ψήνουμε για 15-20 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ροζ χρώμα οι γαρίδες.


Το έφτιαξες αυτό; Πες μας για αυτό!


Απόδοση γευμάτων

4

Ποσότητα ανά μερίδα

Θερμίδες

301

Ολικό Λίπος

18 γρ

Κορεσμένο λίπος

7 γρ

Ακόρεστα λίπη

0 γρ

Ακόρεστα Λίπη

9 γρ

Χοληστερίνη

262 mg

Νάτριο

1597 mg

Υδατάνθρακες

8 γρ

Ινα

3 γρ

Ζάχαρη

2 γρ

Πρωτεΐνη

29 γρ

Comments