Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Σάλτσα τομάτας για πίτσα



Αυτή η σάλτσα ντομάτας διάρκειας 2 λεπτών χωρίς μαγείρεμα είναι γευστική και πηχτή, με την τέλεια υφή για να την απλώσετε πάνω από την πίτσα. Δοκιμάστε το ως σάλτσα μαρινάρας ή προσθέστε το σε ζυμαρικά με χαμηλούς υδατάνθρακες ή κεφτεδάκια!

Είναι τόσο εύκολο να φτιάξετε αυτή τη σάλτσα ντομάτας χωρίς ζάχαρη και με χαμηλούς υδατάνθρακες! Θα χρησιμοποιήσετε μόνο απλά υλικά που έχετε ήδη στην κουζίνα και απλώς ανακατεύετε με το χέρι – χωρίς προετοιμασία και χωρίς μαγείρεμα!


Συστατικά

2 φλιτζάνια (450 γραμμάρια) πουρέ ντομάτας/πασάτα

1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι από κόκκινο κρασί

1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένη ρίγανη

1 κουταλιά της σούπας βασιλικό ξερό

1/4 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι

1-2 κουταλάκια του γλυκού κόκκινο πιπέρι ή νιφάδες τσίλι

2 κουταλάκια του γλυκού νιφάδες κρεμμυδιού

2 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι


Οδηγίες

Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε καλά με ένα κουτάλι ή χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Αν δεν τα χρησιμοποιήσετε όλα αμέσως, μεταφέρετε σε αεροστεγές δοχείο και βάζετε στο ψυγείο.

Comments