Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Μακαρόνια με λουκάνικο και σάλτσα


 Λαχταριστή και πανεύκολη μακαρονάδα με λουκάνικο και σάλτσα τομάτας !


Υλικά 

Μισό πακέτο ζυμαρικά σπαγγέτι 

1συσκευασια ντομάτα κονκασέ 

3 λουκάνικα ψιλοκομμένα Φρανκφούρτης

Αλάτι 

Πιπέρι 

Λίγο ρίγανη 

Tυρί τριμμένο για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση 


Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό με λίγο αλάτι μέχρι να βράσει το νερό, έπειτα ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε για 8 λεπτά. 


Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα λουκάνικα και τα σοτάρουμε για 2 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε την τομάτα κονκασέ και το αλάτι , πιπέρι και ρίγανη , αφήνουμε να μαγειρευτεί για 10 λεπτά και ενώνουμε με τα ζυμαρικά μας. Γαρνίρουμε με τυρί τριμμένο!


Το πιάτο μας είναι έτοιμο! Καλή σας απόλαυση!

Comments