Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Φαρφάλες με πέστο βασιλικού



Λαχταριστό και εύκολο πιάτο για ένα γρήγορο και υγιεινό μεσημεριανό!


Υλικά


400 γρ. φαρφάλες

½ κούπα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

½ κούπα κουκουνάρια

3 σκελίδες σκόρδο

½ κουτ. γλυκού θαλασσινό αλάτι

2 κούπες φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα

60 γρ. τριμμένη παρμεζάνα


Εκτέλεση


Βράζετε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, για 1 λεπτό λιγότερο από όση ώρα γράφει η συσκευασία τους και τα σουρώνετε.

Ζεσταίνετε 1 κουτ. γλυκού λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και σε μέτρια φωτιά.

Βάλτε τα κουκουνάρια και αφήστε τα να κάψουν για 3 λεπτά, ανακατεύοντας με προσοχή.

Βάλτε το μπλέντερ τα καβουρδισμένα κουκουνάρια, το σκόρδο και το αλάτι και χτυπήστε τα πολύ καλά.

Συνεχίστε προσθέτοντας το βασιλικό και το ελαιόλαδο. Χτυπήστε μέχρι να γίνει ομοιόμορφη πάστα και βάλτε όσο πιπέρι θέλετε.

Περιχύνετε το μείγμα πάνω από ζεστά ζυμαρικά, ρίχνετε το τυρί και τα ζυμαρικά σας είναι έτοιμα.

Comments