Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Μακαρόνια ογκρατέν



Η απαλή κρέμα γάλακτος και το τριμμένο τυρί πίτσας δίνουν στο αποψινό ψήσιμο των ζυμαρικών διπλή γεύση!


Υλικά

250 γρ ζυμαρικά fusilli

2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες

3 αυγά ελαφρά χτυπημένα

300ml Κρέμα γάλακτος

1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί πίτσας με μειωμένα λιπαρά

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C αντιστάσεις /180°C με αέρα. Βράζετε τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα με βραστό, αλατισμένο νερό, ακολουθώντας τις οδηγίες του πακέτου, μέχρι να μαλακώσουν. Αφαιρέστε από την εστία την κατσαρόλα και στραγγίξτε τα μακαρόνια.

Προσθέστε το σκόρδο, τα αυγά, την κρέμα γάλακτος και το μισό τυρί. Ανακατεύουμε να ενωθούν. Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψί. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί. Ψήνουμε για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.

Comments