Τσιζκέικ με Lotus Biscoff

Το τσιζκέικ μπισκόφ μου έχει μια πικάντικη ζύμη μπισκότου γεμιστή με πλούσιο και κρεμώδες τσιζκέικ βουτύρου μπισκότου. Αν σας αρέσει το μπισκότο, θα λατρέψετε αυτό το τσιζκέικ! Υλικά Για τη ζύμη 25 μπισκότα Lotus Biscoff ή Speculoos 7 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για το τσιζκέικ 3 συσκευασίες μαλακό τυρί κρέμα (225 γραμμάρια το καθένα) 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι βούτυρο μπισκότου χωρισμένο 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βανίλια ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού 4 αυγά Βραστό νερό Οδηγίες Στρώστε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση με λαδόκολλα. Τυλίξτε το σε δύο στρώσεις λαδόκολλας. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Θρυμματίστε τα μπισκότα με έναν πλάστη σε μια πλαστική σακούλα ή χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε τα ψίχουλα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το ταψί χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή τα χέρια σας, φροντίζοντας να το πιέσετε και ...

Βίντεο: Ζουμερά μπράουνις



Αφράτα και ζουμερά μπράουνις σοκολατένια για όλες τις ώρες!


Συστατικά


250 gr ημι γλυκιά σοκολάτα 55% (240 gr), κομμένα σε μικρά κομμάτια

1/2 φλιτζάνι βούτυρο (113 γρ.)

1/2 φλιτζάνι ζάχαρη (100 gr)

1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη, συμπυκνωμένο (80 gr)

2 αυγα

1/4 αλάτι

1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας

2/3 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις (85 γρ)

2 κουταλιές σούπας σκόνης κακάο χωρίς ζάχαρη (16 γρ.)




Οδηγίες


Βάλτε τη σοκολάτα και το βούτυρο σε ένα μπολ και τα λιώσετε χρησιμοποιώντας τη μέθοδο bain-marie.

Τοποθετήστε το μπολ σε μια πετσέτα κουζίνας. Προσθέστε σε ζάχαρη και χτυπάτε τα πάντα καλά μέχρι να συνδυαστούν καλά.


Προσθέστε 1 αυγό, εκχύλισμα αλατιού και βανίλιας. Συνεχίστε να χτυπάτε μέχρι να συνδυαστεί καλά το αυγό. Προσθέστε στο άλλο αυγό και χτυπήστε για να συνδυάσετε.

Αφαιρέστε αλεύρι και σκόνη κακάο στο μπολ.


Αναμείξτε απαλά τα πάντα για να τα συνδυάσετε. Μην ανακατεύετε σε αυτό το σημείο.

Ρίξτε το κτύπημα σε ένα τετράγωνο τηγάνι 8 ίντσας (20 cm) το οποίο έχει βουτυρωθεί και έχει επένδυση με φύλλο ψησίματος. Διαδώστε ομοιόμορφα το κτύπημα.


Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 350ºF (175ºC) για 25 λεπτά.

Comments