Αυτό το ρουστίκ πιάτο ζυμαρικών παρουσιάζει τις ζωηρές γεύσεις ντοματών σε συνδυασμό με πλούσιο τυρί παρμεζάνα. Συνοδευμένο με ζυμαρικά al dente και μια νότα σκόρδου, προσφέρει ένα ανακουφιστικό αλλά εκλεπτυσμένο γεύμα ιδανικό για κάθε περίσταση. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και φρέσκα βότανα αναδεικνύουν τη συνταγή, καθιστώντας την τέλεια επιλογή για βραδινά δείπνα ή ειδικές συγκεντρώσεις. Υλικά 1 συσκευασία μακαρόνια ή πέννες 2 φλιτζάνια ντοματίνια, κομμένα στη μέση 2 φλιτζάνια σάλτσα μαρινάρα 1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα 1 φλιτζάνι φύλλα φρέσκου βασιλικού, ψιλοκομμένα 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι για γεύση Προαιρετικά: θρυμματισμένες νιφάδες κόκκινης πιπεριάς Βήματα Προθερμάνετε το φούρνο στους 190°C. Βράζετε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο βραστό νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μέχρι να γίνουν al dente. Στραγγίζουμε και αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτι...
- Get link
- X
- Other Apps
Comments
Post a Comment